Experts

Staal Op Maat EXPERTS 

Snelle Levering

Beste Kwaliteit

Scherpe Prijzen

Staal Op Maat is de expert als het gaat om plaatsnijbedrijven in het noorden. Door onze jarenlagen ervaring weten we welke producten we kunnen snijden en welk proces hier het beste bij past.

Wij beschikken of kunnen leveren volgens de volgende certificaten:
  • ISO 14001 “gecertificeerd”
  • NEN – 1090*
  • Attest Overstempellen*
  • US-Onderzoek*
  • Z-beproeving*

Autogeen

Het oudste proces voor het snijden van staal is het autogene snij proces. Staal Op Maat is als plaatsnijbedrijf gespecialiseerd in autogeen snijden en dat doen wij al bijna 70 jaar! In onze hal aan hebben wij twee autogene machines staan van ESAB die volledig computergestuurd zijn. In totaal beschikken wij over 10 branders en twee tafels waarmee wij alle platen autogeen kunnen snijden. Voor grote aantallen is dit het beste snijproces en daarnaast ook een goedkopere techniek dan de alternatieve mogelijkheden. De maximale afmetingen die wij kunnen verwerken zijn 3,5 meter breed, 12 meter lang met een dikte van 200mm.

Alle maatvoeringen en soorten die wij kunnen snijden vindt u op de pagina Autogeen. Hier vind u tevens informatie over het snijproces.

Plasma

Het plasmasnijden is een is een snijtechniek die ontstaan is vanuit het TIG lassen rond 1950. Staal Op Maat beschikt over een grote plasmasnijmachine van ESAB waarmee zij de met hoge snelheid door het materiaal kan snijden. Voor platen tot en met 25mm dik is de plasma snij techniek een uitstekend alternatief voor autogeen snijden. Randen en kanten blijven veel scherper en het snijden is preciezer. De grote afmeting van de tafel, 3,5 meter bij 12 meter maakt dat wij zeer breed scala kunnen verwerken en met onze ervaring mag u de hoogste kwaliteit verwachten.

Meer informatie over het plasmasnijden vindt u op de pagina Plasma. Hier vind u tevens alles soorten materiaal en de maximale afmetingen die wij kunnen leveren.

Laser & Water

Staal op maat heeft zelf geen lasersnijmachine staan en ook geen watersnijmachine. Het zijn beide hele andere snijtechnieken dan autogeen en plasma waarin wij gespecialiseerd zijn. Toch kunnen wij u (als niet laser/water snijders) misschien wel het beste ten dienst zijn op deze gebieden. De ene laser of watersnijder is de andere niet en wij kennen deze markt wel heel goed, vooral op het gebied van ijzer snijden. Hierdoor kunnen wij uw aanvraag altijd bij de beste snijbedrijven van Nederland neerleggen en een kwalitatief hoog product voor een juiste prijs aanbieden. Uit onze ervaring weten we dat het toepassen van de juiste techniek op het juiste materiaal voor de beste prijs/kwaliteit verhouding zorgt.

Meer informatie over Laser & Water snijtechnieken vind u hier.

Wat u van Staal Op Maat mag verwachten

Snelle Leveringen

Geen weken wachten op uw snijwerk. Door hoge eigen voorraden en goede afspraken met onze toeleveranciers leveren wij snijwerk snel af bij onze klanten.

Beste Kwaliteit

Alle platen die wij hebben zijn Europees en voorzien van certificaten. Samen met de modernste machines en goed personeel leveren wij de beste kwaliteit.

Oog voor milieu

Staal Op Maat is ISO 14001 gecertificeerd en heeft oog voor het milieu. Dit doen wij door efficiënt te snijden, maar ook door te kiezen voor milieuvriendelijke toeleveranciers.

Scherpe Prijzen

Bij Staal Op Maat garanderen wij u scherpe prijzen door efficiënt te snijden, groot in te kopen en onze kosten laag te houden.

Klant gericht

Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander dat klantgerichtheid van belang is. Wij nemen graag de tijd voor u!

Spoed bestelling

Het kan voorkomen dat er iets mis gaat en u direct onderdelen nodig hebt, bij ons is direct snijden mogelijk!


Eindeloze mogelijkheden

Met onze ervaring en ons machinepark zijn de mogelijkheden eindeloos. Snijden met verschillende machines of het ontwerpen van de benodigde tekeningen, wij regelen het allemaal voor u. Kijk maar eens op onze pagina Projects

Oog voor milieu

SimmereN ‘Staal Op Maat’ voldoet aan alle normen van het ISO 14001 milieuzorgsysteem en de arbeidseisen van deze tijd. Zorg voor het milieu, de kwaliteit van de omgeving, veilig en verantwoord werken staat bij ons centraal.


Milieuvriendelijk
Uitstekende kwaliteit
Scherpe prijs
Snelle levering