Projects

Projects 

Staal Op Maat zit al ruim 70 jaar in de snijwerk branche en heeft in deze tijd vele mooie projecten mogen snijden. Wat ons scheid van andere snijbedrijven is ons kennis en kunde die we door de jaren hebben opgebouwd. Staal Op Maat is meer dan alleen maar snijden, het is de kunst van het snijden. Door onze ervaring en expertise zijn we in staat om u als klant een betere service te verlenen. Hieronder geven wij u graag een overzicht in de mogelijkheden die wij u bieden.

Staal Soort:        Staal S235JR
Afmetingen:      H 150 x B 750 x L 1100
Snijproces:         Autogeen
Tijdsduur:          +/- 33min per stuk
Certificaat:         ja, S235

Staal Soort:        Staal S355
Afmetingen:      H 400 x B 800 x L 1400
Snijproces:         Autogeen
Tijdsduur:         +/- 98min per stuk
Certificaat:         ja, S355

Staal Soort:        Ballast S37
Afmetingen:      H 500 x B 600 x L 1200
Snijproces:         Autogeen
Tijdsduur:          +/- 72 min per stuk
Certificaat:         Nee, Ballast

Staal Soort:        Cortenstaal
Afmetingen:      H 4 x B 984 x L 1822
Snijproces:         Plasma
Tijdsduur:          +/- 57 min per stuk
Certificaat:         ja, EN 10204/3.1


De Nieuwe Volvo FM420 SimmereN

Onze collega Kees Zuidema heeft na 18 jaar een nieuwe Volvo FM 420 in gebruik genomen. Een Stoere vrachtwagen in onze eigen huisstijl. Het meest bijzondere van deze auto? Het logo in het Kopschot hebben wij zelf mogen snijden op onze computergestuurde plasmamachine. Mooi om op deze manier een persoonlijk tintje te kunnen toevoegen aan deze Volvo FM420. Verder voldoet ook deze vrachtwagen van Volvo weer aan de nieuwste milieueisen en is geen milieuzones een belemmering voor ons! Met deze nieuwe Vrachtauto leveren we graag weer alle platen op maat bij u voor de deur.


Kunst 

Gesneden met hoge precisie, een oog voor detail, aandacht voor het product, wij noemen het kunst en zeggen dan ook met trots “de kunst van het snijden”. Alles wat wij afleveren, elk stukje ijzer, voldoet aan deze eisen, maar sommige zien er ook zo uit. Om te laten zien dat de mogelijkheden eindeloos groot zijn en eigenlijk niets te gek is hebben we een aantal bijzondere projecten uitgelicht. Laat u inspireren door de mogelijkheden!

“de kunst van het snijden”


Milieuvriendelijk
Uitstekende kwaliteit
Scherpe prijs
Snelle levering